Wij zijn begonnen aan een nieuw avontuur! Wij zijn verhuisd. Afgelopen vrijdag hebben wij de vierde verdieping verlaten en hebben wij de derde etage in hetzelfde pand aan de Dokter Klinkertweg betrokken. Wij zijn verhuisd van de Oost-vleugel naar de Zuid-kant van het gebouw. Een verdriedubbeling van de totale oppervlakte, met meer ruimte en rust als gevolg. Iets waar wij al een tijdje aan toe waren.

Sinds die tijd is er veel gebeurd. Wij zijn gegroeid, professioneler geworden, wij hebben ons dienstenportfolio uitgebreid met onder andere marketing automation, zoekmachine optimalisatie (SEO) en social marketing en ontwikkelen nog mooiere en betere applicaties voor onze klanten. 

Wij zijn veranderd, onze klanten zijn veranderd, maar wij gaan nog steeds voor het beste. Om in voetbaltermen te blijven: Wij willen Champions League spelen! Altijd, overal en in alles wat wij doen. 

In 2015 hadden wij vanuit ons kantoor in het stadion van PEC Zwolle uitzicht op het veld en de dagelijkse trainingen van de plaatselijke Eredivisie club. Later dat jaar zijn wij een paar honderd meter verhuisd naar de Dokter Klinkertweg, zodat wij als bedrijf konden groeien, onze ambities konden waar maken en onze dromen konden najagen.

Ons uitzicht in 2015

700m2

Op de derde etage hebben wij nu een vloeroppervlakte van bijna 700 vierkante meter. Het doel van de verhuizing was om zo snel mogelijk te verhuizen. Een nieuw kantoor. Functioneel, zonder poespas, om van daaruit iets gaafs te maken. Voor onszelf en onze nieuwe collega’s. Beetje vergelijkbaar dus met onze werkwijze.

Ben je in de buurt, kom dan zeker langs. Drinken wij samen cloud-koffie. Een wat? Cloud-koffie. Vertel ik je daar op dat moment alles over!

Tags Verhuizing, Groei

Publicatiedatum 15 mei 2017