Als woningontwikkelaar is Brummelhuis goed voor de realisatie van 200 tot 300 nieuwbouwwoningen per jaar en is het daarmee een van de grootste ontwikkelaars van Nederland. Met een gedegen online strategie en een nieuwe website realiseerden we een groei van 116% in het aantal aanvragen naar een woning. Benieuwd hoe?

Redesign website

Op het nieuwe www.brummelhuis.nl ligt de nadruk op bewijsvoering. Om bezoekers te overtuigen van het onderscheidende vermogen van Brummelhuis is er meer ruimte voor aantrekkelijk beeldmateriaal en pakkende content, dat samen met partner Retail & More is ontwikkeld.

Redesign website

In het redesign ligt daarnaast de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Met call-to-actions op de juiste plaats en een verbeterde navigatie kan een bezoeker nog makkelijker bij zijn einddoel komen. Dat zorgde voor een verdubbeling in het aantal aanvragen naar een woning.

Het aantal aanvragen naar een woning groeide sinds livegang in november 2017 met 116%. Ook steeg het conversieratio van 1,4 naar 1,96.

Zoekmachine-optimalisatie

Net als veel andere aankopen start de oriëntatie in Google. Voor Brummelhuis is het dus belangrijk om vindbaar te zijn op relevante zoektermen. Met zoekmachine optimalisatie hebben we gezorgd voor een betere vindbaarheid en hogere ranking in Google. Dit leidde tot 15% meer organische bezoekers (afkomstig via de gratis zoekresultaten van Google).

Zoekmachine-optimalisatie

Omdat Brummelhuis beter vindbaar werd in Google op belangrijke zoektermen nam het verkeer naar de website aanzienlijk toe.

Tags Redesign, SEO, Nieuwe website, Brummelhuis

Publicatiedatum 22 februari 2018

Wil jij net als Brummelhuis meer bezoekers op je website, hoger ranken in Google of kan je website wel een redesign gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Marcel Brands, Commercieel Manager