Ongeveer een jaar geleden bouwden we voor VConsyst een nieuwe website. Het doel was om online beter vindbaar te zijn, bezoekers een betere ervaring te bieden en meer leads genereren. Dat lukt aardig, want het bedrijf groeit hard door. Zo hard, dat wij aan de slag konden met de doorontwikkeling van de Engels- en Duitstalige websites. Deze zijn inmiddels live en dat betekent dat er ook op internationaal gebied stappen gezet kunnen worden.

Met alleen een Nederlandstalige website is het lastig om je internationale doelgroep te bereiken. Daarom werd er al snel besloten om een Engels- en Duitstalige website te bouwen. Deze websites hebben uiteraard dezelfde look-en-feel en worden aangesloten op het VConsyst CMS zodat er vanaf 1 centraal punt wijzigingen aangebracht kunnen worden. Een gebruiker kan straks vanuit het CMS wijzigingen aanbrengen op pagina’s op landniveau. Wel zo handig.

Het blijft overigens niet bij een Duitse en Engelse variant. Op termijn zullen ook de Franse- en Turkse versies van VConsyst.com uitgerold worden. Daarover later meer. Kijk ondertussen vast op de Engelse of Duitse websites van VConsyst.

Tags Doorontwikkeling, VConsyst

Publicatiedatum 02 mei 2018