Eens in de zoveel tijd vragen wij een van onze werknemers of zij iets willen vertellen over zichzelf en hun ervaring als medewerker bij Into The Source. Vandaag:  Chiel!

Wie ben je?

Ik ben Chiel, woon in het mooie Lemelerveld en ben werkzaam als Digital designer bij Into The Source. 

Hoelang werk je al bij Into The Source?

Je kunt inmiddels wel zeggen dat ik bij het interieur hoor, ik werk namelijk al 11 jaar voor Into The Source. Met stages erbij gerekend loop ik zelfs al 13 jaar rond bij het bedrijf.

Wat vind je het leukste aan werken bij Into The Source?

”De variatie vind ik persoonlijk erg tof, ik werk vaak aan meerdere projecten tegelijk en de diversiteit tussen de verschillende opdrachten maakt het erg uitdagend.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn gemiddelde werkdag ziet er tegenwoordig wat anders uit dan pakweg een jaar geleden. Mijn werkdagen beginnen nu namelijk vanuit huis i.p.v. op kantoor. Maar ik pak een bak koffie en start de laptop op om vervolgens mijn e-mail te checken. Om 09.00 hebben wij een gezamenlijke stand-up om de lopende projecten te bespreken. Hierin delen wij ook met elkaar wat we die dag willen gaan doen en of we daar eventueel nog hulp van andere collega’s voor nodig hebben. Na de stand-up begin ik met mijn werkzaamheden, dit varieert van besprekingen met klanten, het uitdenken en opstellen van flowcharts tot het gedetailleerd uitwerken van een gebruiksvriendelijke interface voor een applicatie of website.

Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?

Het uitdenken en uitwerken van complexe digitale vraagstukken geeft mij een hoop energie. Vooral als je aan het einde van zo’n traject een geslaagde oplossing hebt gevonden waar de klant erg tevreden mee is!

Wat is je grootste werk gerelateerde blunder?

Dat moet haast wel zijn dat ik per ongeluk een e-mail (met gevoelige informatie) beantwoordde i.p.v. doorstuurde.

Wanneer deed je voor het laatst iets buiten je comfortzone?

”Ik heb behoorlijk last van hoogtes maar ben nog niet zo lang geleden met trillende handen en knieën het dak van mijn huis opgeklommen om de dakgoot schoon te maken.

Wat is de meest waardevolle les die je hebt geleerd?

Dat je toch echt zelf de slingers moeten ophangen, zeker in deze nare en onzekere coronatijd.

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik kan nog wel eens hard meezingen met (Nederlandstalige) muziek terwijl ik heel goed weet dat ik totaal niet kan zingen. En ik eigenlijk ook altijd vertel dat ik die muziek niet eens leuk vind.

Benoem een vreemde gewoonte

Ik betrap mijzelf er regelmatig op dat ik op mijn telefoon wil kijken hoe laat het is en ik 1 seconde later totaal niet meer weet wat er nou precies stond

Wat is iets dat niemand van jou weet?

Ik druk meestal wel tien keer op CRTL + C als ik een tekst wil kopiëren, dat is een rare tik maar ik wil blijkbaar zeker weten dat de handeling goed gaat haha.

Wanneer heb je keihard moeten lachen en waarom?

Dat moet vast een hele flauwe en droge grap van een van mijn vrienden zijn geweest.

Wat ga je dit jaar doen dat niemand van je verwacht? 

Nou eerlijk gezegd heb ik vanwege de pandemie waarin wij nu leven nog niet veel gepland dit jaar. Dus ik denk zeker ook geen zaken die mensen misschien niet van mij verwachten.

Tags Digital designer, webdesign

Publicatiedatum 25 maart 2021