Terwijl de digitale wereld zich blijft ontvouwen met nieuwe innovaties, hebben wij bij Into the Source weer een reden tot vieren. De website van PEC Zwolle, door ons ontwikkeld, heeft voor het tweede jaar op rij een 'Website van het Jaar' award gewonnen.

Een bekroning op een mooie samenwerking

Een bekroning op een mooie samenwerking

Website van het Jaar Award Night 2023

De veertiende editie van de Website van het Jaar Award-Gala werd gehouden op 23 november 2023 in Amsterdam. Het Website van het Jaar-Gala is een evenement waar we de winnaars uit de verschillende categorieën samenkomen. Tijdens deze feestelijke avond worden de meest indrukwekkende, innovatieve en gebruiksvriendelijke websites en apps bekroond.

Dit jaar stemden maar liefst 483.968 mensen op meer dan 400 genomineerde websites in 38 categorieën. Iedere stemmer kan per categorie een keuze maken voor één website waar hij of zij een stem op wil uitbrengen. Vervolgens wordt gevraagd deze website te beoordelen op de volgende criteria:

  • Content (1 tot 5 sterren)
  • Navigatie (1 tot 5 sterren)
  • Design (1 tot 5 sterren)
  • Aanbevelingsintentie (schaal van 0 tot 10)

Op basis van het hoogst aantal stemmen, mochten wij samen met PEC Zwolle voor het 2e jaar op rij de populairste website award in ontvangst nemen.

Redesign

Wat deze award extra speciaal maakt voor ons is het feit dat we in 2023 een grote update hebben doorgevoerd op de website. Samen met de colllega's van PEC Zwolle hebben we kritisch gekeken naar de website, de belangrijkste ideeën hebben wij verwerkt in een re-design welke in het begin van het seizoen is gelanceerd.

De website van PEC Zwolle, is een voorbeeld van hoe we branche-expertise en technologische vaardigheden combineren om een goede gebruikerservaring te bieden. Het winnen van de award 'Website van het Jaar' voor het tweede opeenvolgende jaar laat zien dat we samen met PEC Zwolle in staat zijn om de fans van PEC Zwolle goed te bedienen.

Geïnspireerd door het succes van de afgelopen jaren, blijven we bij Into the Source ons inzetten voor innovatie en digitale excellentie. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met PEC Zwolle door te zetten en waar mogelijk te verbeteren.

Tags Award, Website van het Jaar, WVHJ, Emerce, PEC Zwolle

Publicatiedatum 30 november 2023