Wij zijn

Into The Source Online Marketing Zwolle

Online Marketing

Into The Source is als internetbureau uit Zwolle deskundig op het gebied van online marketing. We zorgen ervoor dat jij online zichtbaar bent op het moment dat een klant jouw product of dienst nodig heeft. Of het nou gaat om online campagnes, SEO of SEA. Met op maat gemaakte rapportages ben je bovendien altijd op de hoogte van de behaalde resultaten (en je ROI).

Into The Source Webdevelopment
Into The Source Webdesign

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Er zijn vele factoren die bijdragen aan een hogere positie in zoekmachines als Google of Bing. Denk aan het gebruik van de juiste zoekwoorden, alt-tags, linkbuilding en de snelheid van jouw website. Onze online marketeers helpen je graag met zoekmachine optimalisatie (SEO) om de vindbaarheid van jouw website te vergroten voor meer bezoekers naar je website.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren op Google of Bing (SEA) is één van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep gericht te bereiken. Je adverteert namelijk op relevante zoekwoorden, en betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Onze online marketeers zijn AdWords gecertificeerd en zijn in staat om het meeste uit jouw advertentiebudget te halen.

Into The Source Online marketing
Into The Source Webdesign

Web analytics

Een eigen website onderhouden is een continue proces van meten en verbeteren. Onze online marketeers werken met Google Analytics en Google Tag Manager om te analyseren hoe gebruikers jouw website ervaren. Op deze manier kunnen wij blijven optimaliseren om de gewenste doelstellingen te behalen.

Social advertising

Miljoenen Nederlanders maken dagelijks gebruik van social media. Deze kanalen bieden vele interessante mogelijkheden om jouw doelgroep gericht te bereiken door middel van campagnes of remarketing. Onze online marketeers hebben de expertise in huis om jou te helpen bij het ontwikkelen, optimaliseren en meten van jouw social media campagnes.

Into The Source Online marketing
Into The Source Webdesign

Content Marketing

Content is alleen ‘king’ als het de juiste boodschap en doelstelling bevat voor doelgroep die je probeert te bereiken. Daarnaast wil je graag dat je content aantrekkelijk is, maar ook strategisch voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website. Onze online marketeers helpen je graag om jouw content naar een hoger niveau te tillen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO) is een van de meest efficiënte methodes om meer ROI te genereren. Met CRO gaan wij de weg naar het beoogde doel optimaliseren door verschillende strategieën te testen middels A/B testing. Vervolgens passen wij de best converterende strategie toe om zo het percentage bezoekers dat tot een conversie overgaat op jouw website te verhogen.

Into The Source Online marketing
Into The Source Webdesign

A / B Testing

Wat voor de één werkt, werkt voor de ander misschien niet. Aan de hand van A/B testing analyseren onze online marketeers welke content het meest effectiefst is voor jouw doelgroep. Op deze manier trachten wij het conversieratio van de website te verhogen.

Marketing automation

Een marketing automation tool verstuurd berichten op basis van een vooraf ingesteld schema, bijvoorbeeld een klantreis. Deze automatische berichten zijn aangepast op elk stadium in de klantreis. Dit bespaart tijd, en zorgt ervoor dat je precies zichtbaar bent op het moment dat een potentiële klant interesse heeft in jouw product of dienst. Onze online marketeers helpen je graag op weg met de inzet van marketing automation.

Into The Source Online marketing