Vadain Stalenservice

Case

Vadain Stalenservice

Voor Vadain ontwikkelden we een online stalenservice. Vanuit de stalenservice kunnen winkeliers & consumenten eenvoudig en geheel gratis sample stoffen bestellen.

Online database met daarin alle gordijnstoffen

Het idee Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen en levert aan woninginrichters verspreid over de hele Benelux. De Vadain Stalenservice geeft winkeliers en consumenten toegang tot de online database met daarin alle gordijnstoffen. Met de nieuw ontwikkelde stalenservice kunnen woninginrichters en consumenten de complete collectie inzien en tot 5 gratis stalen aanvragen. Voor de winkelier maakt de stalenservice het verkopen van gordijnen toch net even een stukje soepeler. En voor de consument is de stalenservice een mooie oplossing om het kiezen van een geschikt gordijn makkelijker te maken.

Project Vadain Stalenservice

Deliverables UX Design, Development

Stalenservice homepage telefoon en laptop
Stalenservice bezorging

Eenvoudig in 3 stappen jouw stofstalen besteld

In 3 korte stapjes zijn jouw stofstalen besteldStap 1. Blader eenvourdig door de database van stoffen en selcteer jouw 5 favoriete stoffen.
Stap 2. Voer jouw gegevens in en selecteer de dichtstbijzijnde (aangesloten) winkel op basis van jouw postcode.
Stap 3. Bevestig de order en binnen een paar dagen ontvang jij geheel vrijblijvend een map met jouw gekozen stofstallen.

Stalenservice bestellen

Resultaten van de eerste maand:

Unieke bezoekers

7500

Sessies

8200

CaseVadain Stalenservice