MT Integraal online platform

Case

MT Integraal

MT Integraal is een van de grootste online platformen in de medische technologie in de Nederlandse gezondheidszorg.

Online platform voor medische technologie

Het idee MT Integraal is het online platform voor medisch specialisten uit de Nederlandse gezondheidszorg. Hier komen specialisten uit de klinische fysica samen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties in het vakgebied door middel van het lezen en plaatsen van hoogwaardige artikelen, vacatures en achtergronden.

Project Online platform voor medische technologie

Deliverables Concept, Design, UX Design, Development

Met het oog op de bezoeker én gebruiker

De wens van MT Integraal was een gebruiksvriendelijk, strak en efficiënt platform om bezoekers en gebruikers optimaal van dienst te kunnen zijn. Medisch specialisten kunnen op het platform namelijk artikelen lezen én insturen. Als gevolg daarvan is er een gebruiksvriendelijke interface voor gebruiker en bezoeker ontwikkeld, welke vooraf uitgebreid getest is om een optimale UX-ervaring te creëren.

MT Integraal optimale gebruikerservaring

Bezoekers van MT Integraal hebben de beschikking over een volledig ‘UX-proof’, stijlvol en responsive design dat uitgebreid is getest om de gebruiksvriendelijkheid van het platform te optimaliseren

Danny Hulsink, Visual designer

MT Integraal responsive UX

Een op maat gemaakt CMS-systeem

De redactie van MT Integraal was op zoek was naar een CMS-systeem waarmee ze zelf de controle konden houden over de content van het platform. Daarom ontwikkelde Into The Source een op maat gemaakt CMS waarmee de redactie artikelen kan goedkeuren, bijwerken en plaatsen. Op die manier blijft de inhoud van het medisch platform in de handen van de redactie en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

MT Integraal CMS op maat
play video

Dankzij Into The Source hebben wij eindelijk een gebruiksvriendelijk platform dat bezoekers zowel op mobiel, tablet en desktop waarderen.

Job Gutteling, MT Integraal

MT Integraal mobiel toegankelijk

Van website naar interactief kennisinstituutInmiddels is MT Integraal uitgegroeid tot een van de grootste medische online interactieve platformen in Nederland. En nog steeds komen er meer en meer medisch specialisten samen op het grootste online platform voor de Nederlandse medische technologie om kennis uit te wisselen.

Bounce rate

31

Gem. pagina's per sessie

3.2

Gem. sessie duur

2

CaseMT Integraal