GAMMA & KARWEI

Case

GAMMA & KARWEI

Voor GAMMA & KARWEI werkte Into the Source aan verschillende configuratoren voor het bestellen en monteren van gordijnen op maat maar ook voor de montage van vloeren, sanitair, deuren en raamdecoratie.

Gordijnen en vouwgordijnen op maat

Het idee Eind 2018 heeft Into the Source een configurator opgeleverd waarmee klanten eenvoudig gordijnen en vouwgordijnen op maat kunnen bestellen, zowel thuis als in de winkel. Deze configurator wordt ingezet door GAMMA en KARWEI. Into the Source heeft deze configurator volledig vernieuwd en een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Project Diverse configuratoren

Deliverables Strategie, concept, design, development, UX, data-driven marketing

Gamma en Karwei gordijnen op maat

Rails, roedes en stalen bestellen

In deze uitbreiding is het nu onder andere mogelijk om een bijbehorende rail of een roede te bestellen. Deze bijbehorende rail of roede wordt volledig op maat gemaakt voor de klant. En mocht de klant nog twijfelen over de stof van het gordijn, dan kan de klant voor een klein bedrag stofstalen bestellen zodat deze thuis beoordeeld kunnen worden.

Gamma en Karwei rail of roede meebestellen

Inmeetservice & montageservice

De klant kan kiezen of deze producten in de bouwmarkt of thuis bezorgd moeten worden. Verder hebben wij een inmeetservice en een montageservice toegevoegd aan de configurator. Hierdoor wordt de klant van Intergamma volledig ontzorgd.

Inmeetbestelstraten Ook ontwikkelde Into the Source verschillende inmeetbestelstraten voor GAMMA en KARWEI. Deze hebben wij ontwikkeld voor de productgroepen raamdecoratie, vloeren, binnendeuren en horren. Na het bestellen van de service komt een gecertificeerde vakman de klus inmeten.

Gamma en Karwei inmeetservice

Montagebestelstraten Om de klanten van GAMMA en KARWEI volledig te ontzorgen ontwikkelde Into the Source verschillende montagebestelstraten. Deze hebben wij ontwikkeld voor de productgroepen vloeren, raamdecoratie, binnendeuren, traprenovatie, horren & sanitair. Na het bestellen van de materialen kunnen klanten ervoor kiezen om deze volledig thuis te laten monteren door gecertificeerde vakmannen.

Gamma en Karwei montageservice
Resultaten van de eerste maand:

Unieke bezoekers

10.000

Doelgerichte bezoekers

4.543

CaseGAMMA & KARWEI