Instyle Concepts

Case

Instyle Concepts

Voor Instyle Concepts, specialist in interieur concepten, ontwikkelde Into The Source een website met een grote focus op het portfolio van Instyle. Het resultaat: een moderne website met een eigen CMS op maat.

Specialist in interieur concepten!

Het idee Instyle Concepts is een creatieve projectinrichter met jarenlange ervaring in de inrichting van hotels, recreatiewoningen, zorginstellingen en shortstay accommodaties. In opdracht van Instyle Concepts ontwikkelden wij een website met een grote focus op Instyle’s portfolio.

Een leuk weetje is trouwens dat Instyle Concepts één van de zusterbedrijven van Into the Source is. Instyle Concepts heeft voor ons de styling gedaan van ons nieuwe kantoorpand aan de Ceintuurbaan, waar we erg trots op zijn.

Project Corporate website

Deliverables UX Design, Development

Instyle concepts homepage op tablet

Functioneel, kwalitatief, stijlvol en modern.

Een onderhoudsarme website Om de website zo onderhoudsarm mogelijk te maken wordt het nieuws automatisch ingeladen op basis van de social media posts van de kanalen waarop Instyle zeer actief is.

Een eigen CMS op maat

De projecten op de website zijn door Instyle te beheren in een op maat gemaakt CMS. Binnen dit CMS kunnen nieuwe projecten worden aangemaakt en kunnen de teksten en foto’s worden toegevoegd aan een specifiek project.

Gamma en Karwei inmeetservice
Gamma en Karwei inmeetservice
Gamma en Karwei inmeetservice
Gamma en Karwei inmeetservice

CaseInstyle Concepts