De Bruin Architecten

Case

De Bruin Architecten

Een nieuwe look-en-feel voor een van de grootste architectenbureau's uit Zwolle en omstreken.

Een nieuwe digitale ervaring

Het idee Als een van de grootste architectenbureaus in Zwolle en omgeving heeft De Bruin Architecten belang bij een goede online profilering. Omdat de voormalige website daarin tekort schoot is een volledige nieuwe digitale ervaring ontwikkeld waarin rekening is gehouden met het architectonische DNA van De Bruin Architecten.

Project Digitale ervaring met architectonische achtergrond

Deliverables Strategie, concept, design, development, UX, CMS

Stijlvol, efficiënt en op maat

Op de vernieuwde website van De Bruin Architecten gaat de meeste aandacht uit naar het portfolio van het architectenbureau. Met veel beeld, opvallende indelingen en unieke projectweergaves wordt er optimaal op de bezoekersbeleving ingespeeld.

De Bruin Architecten optimale bezoekersbeleving

De kracht van debruinarchitecten.nl ligt in het portfolio en dankzij het responsive-design komt dit op tablet, desktop en mobiel uitstekend naar voren

Stefan van 't Hul, Front-end Developer

De Bruin Architecten cross device

Overzichtelijke navigatie, optimale conversie

Met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en prominente CTA’s is de website niet alleen slim, maar ook conversiegericht. Daarnaast beschikt De Bruin Architecten over een op maat gemaakt CMS-systeem zodat ze de volledige vrijheid en controle hebben over de inhoud van de website.

De Bruin Architecten optimale conversie

Into The Source biedt een full service benadering

Cees de Bruin, De Bruin Architecten

Een digitale belevenis waar je op kan bouwen

Omdat de website is voorzien van vooruitstrevende en geavanceerde functionaliteiten kan De Bruin Architecten ook de komende jaren bouwen op een krachtig digitaal middel. Als teken van commitment zorgen wij er dan ook voor dat wij constant blijven meten, monitoren en optimaliseren zodat de website succes blijft opleveren.

Bounce rate

25

Gem. pagina's per sessie

2.8

Gem. sessie duur

18

CaseDe Bruin Architecten