B-Aware

Case

B-Aware

Wij ontwikkelden een slimme software tool die vastgoed eigenaren en/of beheerders inzichten geven over het naleven van de veiligheidseisen in objecten.

Wij creëren technologie voor een veiligere toekomst!

Het idee B-Aware is een slimme software tool die uw leveranciers inzicht geeft in de veiligheidseisen die van toepassing zijn bij het betreden van een specifiek object of pand. Bij het betreden van een gevaren of risicozone, moet een monteur verplicht een aantal stappen omtrent veiligheid doorlopen. Deze stappen verhogen de bewustwording van degene die deze zone betreedt.
Daarnaast krijgt u volledige inzage in alle pandbewegingen, zodat u achteraf of realtime kunt zien wie er in een object is geweest en/of zijn werkzaamheden zijn afgerond bij het verlaten van het object.

Project B-Aware

Deliverables Prototyping, UX/UI Design, Development, Online marketing

B-Aware Inzicht door overzicht
B-Aware Veiligheid door inzicht

De applicatie is opgebouwd uit verschillende modules

Over de software B-Aware bestaat uit een beheersysteem en een web app. Het beheersysteem geeft de vastgoedbeheerder de mogelijkheid om snel en eenvoudig uw objecten in te voeren en te voorzien van de betreffende veiligheidsvoorschriften. De Web App is opgebouwd uit verschillende veiligheidsmodules waarmee we op locatie de gevaren inzichtelijk maken om bewustwording te creëren bij de monteurs. De monteur kan snel en simpel de relevante modules doorlopen en akkoord geven op de desbetreffende veiligheidsvoorschriften.

De werking van B-Aware uitgelegd in een korte video

CaseB-Aware