Eens in de zoveel tijd vragen wij een van onze werknemers of zij iets willen vertellen over zichzelf en hun ervaring als medewerker bij Into The Source. Vandaag: Patrick!

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Patrick Vos, ik ben 29 jaar en software developer binnen Into The Source. Ik werk inmiddels bijna een jaar voor Into The Source.

Wat vind je het leukste aan werken bij Into The Source?

De gemoedelijkheid, flexibelheid en de cultuur. Dat geeft mij energie en de ruimte om mijn best te willen en kunnen doen.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Een gemiddelde werkdag begint meestal met een kopje water (probeer het nieuwe 'koffie' drinken te stimuleren!), vervolgens even kletsen met collega's indien de gelegenheid zich voordoet.  Daarna probeer ik in te komen in waar ik gebleven was (van de vorige dag of week) en loop ik de issues bij langs. Dan ga ik code kloppen!

Welke werkzaamheden of taken geven je de meeste energie

De werkzaamheden die voor het oprapen liggen. Dat stimuleert mij om flink bezig te zijn. Daar krijg ik energie van! Te beginnen met kleine aanpassingen, die gemakkelijk op te pakken zijn.

Wat is je grootste werk gerelateerde succes?

Voorlopig de website van B-Aware, maar het werk wat ik verzet voor B-Aware voor bouwplaatsen wordt waarschijnlijk meer, gedurende tijd!

Wat is je grootste werk gerelateerde blunder?

Niet dat ik mij kan herinneren. Maar af en toe maak ik kleine foutjes, waardoor er directe noodzaak is om iets terug te zetten. Meestal om een bepaalde configuratie die iets anders uitpakt dan ik in eerste instantie dacht.

Wat is je meest waardevolle les die je hebt geleerd bij Into The Source?

Ik vind het belangrijk dat wat je zegt, ook doet!

Wat zijn je hobby’s?

Programmeren, film kijken, wandelen en af en toe fietsen.

Wat is je guilty pleasure?

Ik kan oneindig vaak naar films kijken zoals ‘Tenet’ van Christopher Nolan, films met Austin Powers,‘Terminator film: Genisys’ en films van Harry Potter en Pirates of The Caribbean doen het ook goed!

Wat is een vreemde gewoonte van je?

Ik drink water in plaats van koffie!

Wat is iets dat niemand van jou weet?

Dat ik zonder slaap kan, haha.. Nee, grapje, ik drink niet, ik rook niet en lust geen koffie (wel thee trouwens). ..Niet wat je standaard verwacht van een developer!

Wanneer heb je keihard moeten lachen en waarom?

Ik heb momenten gehad waarin ik keihard heb moeten lachen, meestal gebeurt dat met een goede verbeelding, het droog kunnen uitleggen, de toon waarop iemand het vertelt en de spontaniteit. En dat in een situatie, waarin dat allemaal net goed samenvalt!

Wil je nog iets anders vertellen?

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder!

Tags Voorstelronde, Developer

Publicatiedatum 16 februari 2023